(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті представлено короткий історичний огляд соціально-правових та національно-релігійних аспектів взаємовідносин між ремісниками в межах кравецького цеху. Пропонуємо зупинитися на аналізі кравецького середовища Львова, що представлене майстрами, підмайстрами та учнями на основі дослідження різних комплексів джерел (королівські привілеї, цехові статути, акти прийняття громадянства, витяги з раєцьких та лавничих книг).