(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Автор досліджує міжнародну реакцію в засобах масової інформації та дипломатичних колах на процес приєднання Закарпатської України до складу Радянського Союзу, а також події навколо чехословацького лондонського уряду та спосіб їх висвітлення в пресі. Аналізуються матеріали світових провідних газет та журналів (британських, американських, польських), а також реакція з німецької, чеської та словацької сторін. Зроблено спробу простежити причини і наслідки виникнення резонансу в світовій пресі, з приводу даного питання, в січні 1945 року.