(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Висвітлено основні питання змін в навчально-виховній роботі педагогів в загальноосвітніх школах Української РСР в період реформування освіти М.С. Хрущовим; представлено стан матеріальнотехнічного та якісно-кадрового забезпечення шкіл України другої половини ХХ ст., що формувалася в умовах реформування освіти та під пильним контролем партії.