(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Стаття присвячена Гайдамацькому руху на території Новослобідського козацького полку. Гайдамаччина – неоднозначне і складне явище в історії України. Автор статті намагається з‟ясувати, яку участь у Гайдамацькому русі брали запорожці та козаки Новослобідського полку. Стаття спирається як на опубліковані джерела, так і на архівні матеріали.