(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті проаналізовано складні взаємини між різними народами у Галичині на початку ХХ століття, зокрема суперечності між українцями, поляками та євреями. Показано ставлення представників Християнсько-суспільного союзу щодо національного питання упродовж 1911–1914 рр. Досліджено методи розв‟язання міжнаціональних протиріч партійними діячами, їх ставлення щодо польського та єврейського питань. З‟ясовано, що позиція партії була толерантною та поміркованою щодо ставлення до поляків та євреїв.