(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Висвітлюються маловідомі сторінки життя, військової й літературної діяльності полковника, очільника Канцелярії Військово-Ученого Комітету Головного Управління Генштабу Української держави, генерал-хорунжого М.О. Капустянського. Особлива увага приділена його особистому листуванню з редактором із Німеччини й зусиллям, направленим на редакційну та літературну роботу, зокрема на випуск військово-наукового журналу “Табір”. Уперше оприлюднюються окремі архівні документи.