(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
На основі архівних матеріалів автор досліджує діяльність римо-католицької громади міста Запоріжжя в 20-30-х рр. ХХ ст. Автором аналізується динаміка чисельності релігійної громади, визначаються фактори, що впливали на розвиток парафіяльного життя, характеризується соціальна структура громади та її лідерів, розкривається трагічна доля римо-католиків під час масових політичних репресій кінця 30-х рр. ХХ ст.