(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Розглядається проблема плинності/змінності керівних партійно-радянських кадрів у західних областях України в період 1944 – першої половини 1946 років. Висвітлюються причини та масштаби поширення цього явища в контексті формування в регіоні номенклатурної організації управління.