(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті йдеться про агітаційно-пропагандистську діяльність органів організованого набору та переселення робітників УРСР у другій половині 1940-х – середині 1980-х рр. Простежено основні напрямки інфрмаційно-ідеологічного впливу з метою міжтериторіального та міжгалузевого розподілу та перерозподілу трудових ресурсів. Проаналізовано значення агітації у використанні державою трудового потенціалу своїх громадян.