(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
[Рец.]: Кочергін І.О. Соціальна трансформація Катеринославського дворянства (друга половина ХІХ ст. – початок ХХ ст.): Монографія / І.О. Кочергін. – Дніпропетровськ: Герда, 2015. – 576 с. – (серія “Dniproviana”)