(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті підкреслено значення періодичної преси як історичного джерела. Звернено увагу на перспективи використання газет Києва для дослідження музичного життя міста у кінці ХІХ – на початку ХХ ст. Проаналізовано зміст київських газет даного періоду: “Жизнь и искусство”, “Театральная газета “Киевский листок””, “Театральное обозрение”, в яких визначено інформацію про музичне життя міста. Встановлені аспекти музичного життя міста, які висвітлювалися на їхніх сторінках. Виокремлено декілька типових блоків інформації про музичне життя, які містили газети.