(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Розглядаються особливості інтерпретації спогадів про Волинську трагедію, зібраних за допомогою методу усної історії. Ці джерела становлять основу досліджень з підрахунку кількості жертв міжнаціонального конфлікту 1943 р. та викликають найбільше застережень серед дослідників. Верифікація спогадів проводиться на основі співставлення свідчень польських та українських очевидців про події в одному і тому ж населеному пункті з інформацією, що міститься в тогочасних архівних документах. Робиться висновок про потребу подальших ретельних досліджень з верифікації спогадів про ті події.