(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті проаналізовано роль Т.Г. Масарика в конституційному будівництві демократичної Чехословацької республіки. Висвітлено передумови прийняття основного закону, та його перші проекти, які готувались ще до проголошення незалежності. Головна увага приділена основним особливостям конституції та способу формування і функціонування вищих державних органів влади.