(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
У статті досліджується формування законодавчої бази “жорсткої моделі” міграційної політики Великобританії в другій половині XX століття. У матеріалі акцентується увага на особливостях міграційної політики після закінчення Другої світової війни, аналізуються основні механізми прийняття законопроектів в даній галузі і роль політичних партій в процесі посилення міграційної політики. Проаналізовано вплив суспільної думки на процес формування “жорсткої моделі” міграційної політики Великобританії та реакція громадськості на прийняття законопроекті у цій галузі.