(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглянуті аспекти розвитку культурної дипломатії Великої Британії та процес виникнення Британської Ради у ХХ столітті. Детально розглянуті етапи розвитку Британської Ради та вплив внутрішньополітичного стану країни на різні аспекти культурної дипломатії як для британського суспільства, так і за кордоном. Стаття торкається питання просування національних інтересів на регіональному та глобальному рівнях. Наводяться приклади діяльності Британської Ради та використання новітніх технологій для реалізації власних та культурних проектів у країнах перебування.