(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2020)
Стаття присвячена висвітленню політики Великої Британії щодо “німецького питання” у 1949- 1961 рр. Автор на основі історичних документів підкреслює, що розроблені Великою Британією принципи, за яких можливо було б досягти німецьке об‟єднання (вирішення проблеми кордонів, проведення вільних виборів, дотримання прав і свобод людини, право вільного руху населення між частинами Німеччини, критичне ставлення до нейтралітету Немеччини) стали основою подальшої британської політики під час німецького об‟єднання 1989-1990 рр.