(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті визначаються основні напрямки зовнішньої політики країн Балтії від періоду розпаду Радянського Союзу до сьогодення. Особлива увага приділяється прозахідному курсу прибалтійських країн під час входження до Європейського Союзу. Розглядаються умови формування зовнішньополітичних орієнтирів, складнощі з якими держави Балтії зіштовхнулися на шляху до Євросоюзу. Особливо виділено позицію Російської Федерації під час наближення країн регіону до НАТО.