(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Взаємодія Канади, Мексики та США у сфері екології відбувається в рамках Північноамериканської угоди про екологічне співробітництво, головним органом по впровадженню якої є Комісія з екологічного співробітництва. Серед основних напрямків співпраці можна виділити: контроль за зміною клімату, підтримка локальних екосистем, впровадження зеленої економіки, боротьба із забрудненням довкілля, дотримання екологічного права. Характерною рисою є налагодження зв‟язків з місцевими громадами та залучення їх до співпраці з міжурядовими органами, орієнтація на екологічні освітні цілі, та відкритість до громадськості.