(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Зацікавленість ситуацією в Україні посилилась під час президентських виборів у Польщі, що стало помітним у ході передвиборчих кампаній та відбилось в обіцянках кандидатів. Кожний аргумент, що стосувався участі або незацікавленості ситуацією за східним кордоном, був критикований зі сторони опонентів. Але суспільство хотіло би цілком уникнути участі Польщі в цій ситуації. На сьогоднішній день найбільшу увагу Польща присвячує обороні власних кордонів, а перші центри територіальної оборони вже формуються.