(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Історична розвідка присвячена висвітленню процесу становлення та основних етапів функціонування одного із головних осередків УСРР у галузі насіннєзнавства – Всеукраїнського товариства насінництва. Розкрито роль і внесок Народного комісаріату земельних справ УСРР у цей процес. Зосереджено увагу на здобутках цього творчого об‟єднання для потреб вітчизняного сільського господарства.