(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена аналізу етнодемографічних процесів та змін чисельності болгарського населення за час перебування його на території Кіровоградської області. Висвітлено основні передумови переселення з болгарських земель на терени Кіровоградщини етнічних болгар та особливості їхнього розселення в області. Автором зроблений акцент на конкретному розташуванні (районах) болгарського етносу в області.