(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена реконструкції політичної біографії представника регіональної партійно-державної еліти УРСР та СРСР – Всеволожського Михайла Миколайовича. Зроблено спробу визначити місце, роль та внесок М.М. Всеволожського у соціально-економічний та політичний розвиток Запорізької області на посаді першого секретаря Запорізького обкому КПУ з 1965 р. по 1985 р. Висвітлені окремі проблеми функціонування регіональної партійної еліти Запорізького регіону.