(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті здійснено аналіз невідомого полотна І.К. Айвазовського “Дніпро біля Олександрівська”. На основі картографічного методу локалізовано сюжет картини на карті та подана його атрибуція, а також за допомогою адаптованих до історичних досліджень іконологічного методу та правила перспективи реконструйовано деякі моменти перебування І.К. Айвазовського в Олександрівську.