(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена розгляду нормативно-правових засад здійснення експертизи цінності документації в установах, організаціях та підприємствах на сучасному етапі. Визначено основні складові системи нормативно-правових актів, їх формування, та висвітлено особливості застосування нормативно-правових актів на різних етапах проведення експертизи цінності документації.