(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглядаються основні засади законодавчих актів Тимчасового уряду, які встановили правила проведення виборів до Всеросійських Установчих зборів. Подається підготовка до виборів, формування списків виборців та кандидатів. Висвітлюються особливості передвиборчої агітації за кандидатів. Аналізуються підсумки виборів до Всеросійських Установчих зборів в цілому по Житомиру та на військових дільницях зокрема. Порівнюються результати виборів по Житомиру та по Волинському виборчому округу в цілому.