(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглядається участь органів місцевого самоврядування міста Києва у забезпеченні діяльності громадського транспорту за часів Української Держави гетьмана П. Скоропадського. Аналізується становище київського міського трамваю як єдиного тогочасного виду громадського транспорту. Досліджується процес переходу підприємства у комунальну власність. Простежуються основні заходи Київської міської думи спрямовані на забезпечення функціонування громадського транспорту міста. Відслідковується еволюція тарифів на проїзд у міському громадському транспорті Києва. Розкривається участь муніципалітету у вирішенні питання вартості послуг за користування громадським транспортом.