(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У своїй статті автор аналізує фінансову складову політики “воєнного комунізму” та її особливості. Також розглядаються дискусійні питання цієї соціально-економічної доктрини, яка реалізовувалася радянською владою впродовж 1918-1921 рр. Автор намагається подати власний погляд на причини запровадження “воєнного комунізму”. Особлива увага акцентується на впливі і значенні цього аспекту у перемозі більшовиків над своїми противниками у Громадянській війні.