(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена вивченню дефіциту товарів в Харкові в умовах згортання нової економічної політики. Досліджуються питання про причини дефіциту товарів, методи його подолання владою, підприємцями та суспільством. У пошуках товарів приватні торгівці часто вдавалися до нелегальних способів товарного постачання. Вказується, що до кінця непу дефіцит товарів став однією з характерних рис повсякденного життя мешканців Харкова. Зроблено висновок, що до кінця 1920-х років товарний дефіцит не був ліквідований, а навпаки поступово трансформувався в хронічну проблему радянської торгівлі та суспільства.