(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Аналізуються процеси формування стрілецьких дивізій Червоної армії в 1941 р., зокрема їх структура, склад, та боєздатність. На основі доступних джерел автор порівняв чисельність радянських та німецьких дивізій на початку війни. Розвінчується радянський міф про те, що всі дивізії РСЧА були слабшими за німецькі дивізії.