(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті представлено узагальнений соціально-політичний портрет окремих представників керівного складу оунівського підпілля на Житомирщині у 1941–1943 рр. Окреслюється їхнє походження, освіта, професія, час і умови вступу в ОУН. Доводиться безпідставність звинувачення оунівців у “буржуазному” походженні.