(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті проаналізовано суспільно-політичні настрої поляків Галичини в контексті повсякденного життя періоду 1941 – 1944 рр. Особлива увага звертається на дослідження стереотипів сприйняття німецьких військ, реалій матеріально-побутової дійсності. Прослідковано особливості ставлення польського населення до нацистського окупаційного режиму протягом всього періоду його існування. Висвітлено зміни у міжнаціональних, зокрема, польсько-українських та польсько-єврейських відносинах на рівні буденного світогляду.