(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті на основі матеріалів фондової колекції Меморіального комплексу “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 рр.” встановлено кореспонденційний корпус газети “За честь Батьківщини”, що у 1942–1945 рр. виступала головним друкованим органом Воронезького та 1-го Українського фронтів. Досліджено бойовий шлях і умови праці робітників редакції часопису. Визначено особливості діяльності та змістове наповнення видання. Окреслено систему функціонування радянської військової періодики в роки Другої світової війни.