(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Висвітлено основні тенденції кількісно-якісних показників забезпеченості загальноосвітніх шкіл вчительськими кадрами в період реформування освітньої галузі М.С. Хрущовим в другій половині ХХ ст.; представлено проблематичні моменти і напрямки подолання кадрового дефіциту в школах республіки в умовах командно-адміністративної системи.