(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Досліджено соціальну політику радянського керівництва щодо села у період так званого розвинутого соціалізму. При цьому основну увагу акцентовано на політиці ціноутворення, питанні оплати праці колгоспникам, проблемам газифікації, електрифікації та водопостачання, медичного обслуговування, вирішення житлового питання тощо. Висвітлено основні зміни в адміністративно – територіальному устрої області. Проаналізовано причини загострення демографічної ситуації та внутрішньої міграції у селах Волині у 60-80-х рр. ХХ ст.