(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена аналізу історичної пам’яті і політичним маніпуляціям з нею. Мова йтиме про формування різних типів історичної пам’яті і про діяльність її суб’єктів (“агентів пам’яті”). Географічні межі дослідження – одна з областей Південної України – Запорізька, а хронологічними рамками є період незалежності України. Втім, логіка аналізу інколи змушує автора розширювати ці часові і географічні рамки.