(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена розгляду храмового господарства на острові Делосі у IV – III ст. до Р. Х. Визначено умови та діяльність святилища Аполлона як фінансового центру античного світу. Встановлено, що найважливішою галуззю храмового господарства була здача в оренду земель та майна храму Аполлона. Досліджено умови відносин оренди та представлено основні види господарської діяльності орендарів на теменосах храму бога Аполлона. Розглянуто організацію святилищем суспільної будівничої діяльності на Делосі.