(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті простежується зміна світоглядних орієнтирів провідного політичного діяча Фінляндії першої половини ХХ ст. на тлі фінського державотворчого процесу. Автор, на основі психологічного аналізу наказів, промов, епістолярій та мемуарів К.Г. Маннергейма, приходить до висновків, що парадоксальний патріотизм фінського маршала став визначальним чинником у формуванні системи його політичних переконань.