(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У запропонованій публікації здійснено спробу показати оцінки з боку США щодо перебігу українських виборчих кампанії 1990-х рр. Для аналізу були взяті узагальнення американських експертів з приводу всеукраїнських президентських (1991, 1994, 1999 рр.) та парламентських (1994, 1998 рр.) виборів, оприлюднені у провідних наукових та публіцистичних виданнях, аналітичних матеріалах дослідницьких та громадсько-політичних центрів США. У статті найбільш характерні риси політичного життя українського електорату показані з точки зору американської сторони.