(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглянуто культурно-дозвільні, мистецькі, освітні та інші форми збереження й популяризації традиційних промислів та ремесел Сумщини в ХХІ столітті. Виявлено, що важливу місію щодо збирання, збереження й пізнання пам‟яток народного ремісництва здійснюють регіональні музейні осередки; значну роль у справі пропагування місцевих промислів та ремесел відіграють виставки, виставки-продажі ремісничої продукції і профільні майстер-класи, що їх проводять в рамках фестивалів, святкових ярмарків, а також різні засоби масової інформації.