(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті характеризується літературно-художній аспект багатогранної діяльності видатного українського політика і ідеолога – самостійника кінця ХІХ – першої чверті ХХ ст. Миколи Міхновського. Окреслюється коло його знайомих письменників. Підкреслюється високе громадське звучання поезії і прози Міхновського. Дається оцінка творчості тодішньою літературною критикою. Наводяться зразки прози і поезії.