(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена роботі української соціалістичної фракції у ході проведення надзвичайного Катеринославського губернського земського зібрання, яке проходило на фоні загострення військовополітичної ситуації на рубежі 1917 – 1918 років. Аналізуються дискусії гласних навколо питань організації центральної та регіональної влади, ставлення до Всеросійських та Українських Установчих зборів, організації просвітницьких заходів, видання земської газети та інше. Автор частково реконструював кадровий потенціал української фракції.