(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Авторка статті розглядає основні шляхи та методи інформаційного забезпечення Української Галицької Армії. Проаналізовано основні накази і розпорядження вищих органів Західної Української Народної Республіки, представлено короткий опис основних пресових видань: «Республіка», «Український прапор», «Стрілець», «Покутський вісник», «Вістник ДСВС». У статті представлені основні напрямки розвитку телефонного, телеграфного та радіозв’язку як одних з компонентів комунікаційно-інформаційної системи війська.