(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті проаналізовано дискусію щодо доцільності вшанування Івана Франка як національного героя, що точилася у середовищі Греко-Католицької Церкви міжвоєнного періоду. Головна увага звертається на аргументи сторін, артикульовані у таких католицьких часописах як «Нова Зоря», «Мета», «Неділя». Ці часописи віддзеркалювали настрої певних кіл Греко-Католицької Церкви. Дискусія щодо культу Франка розглядається в контексті різних візій ролі Греко-Католицької Церкви в українському національному русі, що домінували у цих колах.