(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
В статті розглядається проблема джерел поповнення партійних кадрів у партійно-радянські органи влади західноукраїнських областей упродовж 1944-1946 років. Наголошується на тому, що в 1944-1945 рр. переважну більшість їх складали приїжджі, зокрема, зі східних регіонів України. Поступова зміна ситуації намітилася в 1946 році, відколи лави кадрового резерву партійно-радянської номенклатури стали поповнюватися вихідцями з місцевого населення.