(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті на основі невідомих та маловідомих архівних джерел і праць попередників розглядається одна із форм боротьби репресивно-каральної системи проти українського визвольного руху у Карпатському краї ОУН. Доведено, що компрометація використовувалася на усіх етапах боротьби радянської адміністрації проти ОУН і УПА та мала своїм завданням не лишень призвести до фізичного знищення підпільника, але й дискредитувати цілий рух. Автор також виокремлює різноманітні напрямки проведення компрометаційної діяльності.