(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглядається питання повернення культурних цінностей, які були вивезені з території під час другої світової війни. Під час війни німці з території України вивезли багато культурних та історичних цінностей. Від коли Україна стала незалежною, а Німеччина об’єдналася,обидві країни погодились, що втрачені або незаконно вивезені культурні цінності, що знаходяться на їх територіях, буде повернуто власникові або його правонаступникові. А в разі неможливості їх віднайдення мова повинна йти про рівноцінне відшкодування.