(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена питанням відображення у підручниках історії, які використовувалися у словенських школах у 1920-х – І половині 1940-х рр., історії міжвоєнного часу, економічних, політичних та культурних процесів на словенських та інших слов’янських землях, визначення поняття “новітня доба”, дидактичного оформлення підручників та їх виховального контексту.