(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглядається проблема місця та ролі представників християнської релігії в середньовічному мусульманському суспільстві. Авторка за допомогою джерелознавчого аналізу арабомусульманських історико-біографічних словників – табакатів досліджує біографії християн - наближених одного з найвідоміших мусульманський правителів Салах ад-Діна. Авторка звертає увагу на те, що табакати зберігають величезний обсяг інформації з даного питання і допомагають досліднику проблем исламо-християнського діалогу в період Середньовіччя.