(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
статті зроблена спроба вияснити на підставі існуючих джерел та літератури обставини смерті підполковника Я. В. Киверського, організатора і першого командира 27 Волинської піхотної дивізії Армії Крайової. Питання винуватців у смерті цього незвичайного і видатного офіцера варшавського підпілля, командира партизанського загону на Волині, протягом багатьох років залишалося відкритим. Наведені дані та дискусія роблять свій внесок у вирішення цієї важкої задачі.