(untitled) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті автором зроблена спроба окреслити масштаби та основні напрямки застосування примусової праці на Закарпатті в період угорської окупації (1939-1944 рр.). Особливу увагу приділено особливостям її застосування з точки зору угорського законодавства та умовам праці примусових робітників як на території Закарпаття, так і за її межами. Окремо розглянуто масове застосування примусової праці жителів Закарпаття на будівництві в Карпатах оборонної лінії Арпада, що здійснювалося протягом 1940-1944 рр.